Schetsservice

Sinds 2020 werk ik als tuinontwerper van De Schetsservice op afspraak. Ben je op zoek naar een goed idee voor een sfeervolle nieuwe tuin? Heb je zelf al wat ideeën, maar wil je net dat steuntje in de rug, of een professionele kijk op jouw tuin? Dan is een adviesafspraak iets voor jou.

Wat is een Schetsadvies?

Een schetsadvies mondt uit in een schets op (transparant) papier en duurt meestal een uur. In dit uur maak ik als tuinontwerper op basis van jouw wensen, de architectuur van de woning, gezinssituatie en woonomgeving, een schets van de nieuwe tuin. Ook wordt uitgelegd waarom bepaalde keuzes worden gemaakt, welke materialen je het beste kunt gebruiken en waar je lokaal terecht kunt! Aan het eind van het uur heb je een goed beeld gekregen van alle mogelijkheden.

Wat biedt de Schetsservice?

De onafhankelijke tuinontwerpers die bij de Schetsservice aangesloten zijn, hebben allemaal ruime ervaring in het ontwerpen van tuinen, het maken van beplantingsplannen en het begeleiden van de aanleg. Wij zijn lid van de TuinOntwerpersGroep en voeden elkaar met minimaal 5 studiedagen per jaar om de vakkennis up to date te houden op het gebied van beplanting, tuinarchitectuur, materialen en ontwikkelingen. Zo kun je een kwalitatief goed schetsadvies verwachten.

Wat kost een schetsadvies?

Een uur schetsadvies kost €110,00. Wil je extra tijd? Ook dat kan. De kosten hiervoor zijn €25,- per extra kwartier. Is de reisafstand (volgens Google maps) minder dan 10 km, dan worden er geen reiskosten berekend. Ligt de reisafstand tussen 10 en 25 km, dan zijn de reiskosten €20,-. Is deze afstand meer, dan bespreken wij de prijs van deze extra kosten.

De Schetsafspraak

Via mijn contactgegevens kun je een een bericht achterlaten dat je interesse hebt in een schetsafspraak. Ik neem vervolgens contact met je op om een afspraak in te plannen.

Wil je na de schetsafspraak het schetsontwerp verder laten uitwerken tot een compleet ontwerp mét beplantingsplan? Dat kan! Na de schetsafspraak bespreek ik samen met jouw de mogelijkheden en kosten.